q-factory-logo

Tietoturvatestaaja


Haemme kasvavaan joukkoomme nyt kokenutta tietoturvatestaajaa. Sinulla on vahva halu konsultoida asiakkaitamme tietoturvatestaukseen liittyvissä hankkeissa.

Käsissäsi hoituu tietoturvatestauksen suunnittelu, hallinta ja raportointi OWASP Top 10 -suosituksiin perustuen. Haavoittuvuusskannaukset ja näiden hallinta ovat rutiinia sinulle. Ymmärrät tietoturvatestauksen automatisoinnin periaatteet ja osaat soveltaa niitä käytäntöön.

Pohjalla sinulla on tekninen ymmärrys palvelimista ja verkoista (Windows + Linux) sekä verkkoliikenteen rakenteesta ja sisällöistä. Open Source -tietoturvatestaustyökalut ovat sinulle tuttuja ja sinulla on aikaisempaa ohjelmointikokemusta.

Lisäksi sinulla voi olla kokemusta testiautomaatiosta ja mobiilitietoturvatestauksesta. Arvostamme myös ymmärrystä valtiohallinnon tietoturvallisen johtamisen käytännöistä (Vahti, Katakri).

Sinulla on luontainen taipumus ratkaisukeskeiseen työskentelyyn ja viihdyt hyvin asiakasrajapinnassa. Tarjoamme joustavat työskentelymahdollisuudet, osaamista kehittäviä tehtäviä ja rennon työilmapiirin. Asemapaikkasi on Helsingissä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen Emmalle (emma.valli@q-factory.fi) tai soita ja kysy lisää (050 5480 706).

Helsinki

Tampere

Turku

Oulu

;